ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά από συντονισμένες ενέργειες της διοίκησης επαναλειτουργεί μετά από μια δεκαετία στη Νοσηλευτική Μονάδα Κυπαρισσίας του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας Οφθαλμολογικό Ιατρείο με δύο οφθαλμίατρους, τον κ. Βορβολάκο Αναστάσιο μόνιμο ιατρό με βαθμό Επιμελητή (Β΄) και τον επικουρικό κ. Μόσιαλο – Τζωρτζόπουλο Κωνσταντίνο.

 

Το εξωτερικό Οφθαλμολογικό Ιατρείο είναι εξοπλισμένο με τα πλέον σύγχρονα τεχνολογικά μηχανήματα και ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις των ασθενών της τοπικής κοινωνίας.

Για πρώτη φορά στη Νοσηλευτική Μονάδα Κυπαρισσίας διενεργήθηκαν, την Τρίτη 13/09/2022, οφθαλμολογικές χειρουργικές επεμβάσεις καταρράκτη με τεχνολογικάπροηγμένα μηχανήματα φακοθρυψίας, με τη συνεργασία του κ. Νάνου Παναγιώτη, Διευθυντή οφθαλμίατρου της Οφθαλμολογικής Κλινικής της Νοσηλευτικής Μονάδας Καλαμάτας.

Προτεραιότητά μας είναι η άμεση πρόσβαση των κατοίκων της Τριφυλίας σε υψηλής σπουδαιότητας υπηρεσίες υγείας και στην εξάλειψη της οικονομικής επιβάρυνσης λόγω μετακίνησης των ασθενών για  τη διενέργεια αντίστοιχων επεμβάσεων σε ιδιωτικές και δημόσιες μονάδες  άλλων περιοχών.

Στόχος μας είναι η συνεχής και ουσιαστική αναβάθμιση – βελτιστοποίηση των παρεχομένων υπηρεσιών που προσφέρει  η Νοσηλευτική Μονάδα Κυπαρισσίας για να καλύψουμε τις ανάγκες της περιοχής.

 

                                                                                                     Δημήτριος Λαμπρόπουλος

                                                                                                           Αναπληρωτής Διοικητής

                                                                                            Γ.Ν. Μεσσηνίας – Ν.Μ. Κυπαρισσίας