ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Νοσηλευτική Μονάδα Κυπαρισσίας σε συνεργασία με την “CostaNavarino” και τους συνεργάτες της, διοργάνωσε ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ, την Πέμπτη 22/09/2022.

Η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι στην “CostaNavarino”, διατηρούν επί σειρά ετών “Τράπεζα Αίματος” προκειμένου να καλυφθούν τυχόν ανάγκες της τοπικής κοινωνίας καθώς και του προσωπικού και των οικογενειών τους.

 

 

Κλιμάκιο του τμήματος Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου μας επισκέφθηκε από τις 09:00 έως 17:00 τις εγκαταστάσεις της “CostaNavarino”.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους εκπροσώπους της εταιρείας, για την τέλεια οργάνωση και άψογη συνεργασία καθώς και  όλους τους εθελοντές αιμοδότες της “CostaNavarino”.

Με μεγάλη μου χαρά, βρισκόμενος στον χώρο της αιμοδοσίας, είδα την μεγάλη ανταπόκριση των εργαζομένων και θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους εθελοντές αιμοδότες που προσήλθαν και έδωσαν συνολικά 70 μονάδες αίμα.

Ευχόμαστε η πρωτοβουλία των εργαζομένων και της Διοίκησης της “CostaNavarino” να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση και από άλλες κοινωνικές ομάδες και άτομα.

Το πρόβλημα της έλλειψης αίματος έχει δραματικές διαστάσεις στην πατρίδα μας και μόνο η εθελοντική αιμοδοσία όλων μας μπορεί να βοηθήσει στην επίλυσή του.

 

 

 

                                                                                                     Δημήτριος Λαμπρόπουλος

                                                                                                           Αναπληρωτής Διοικητής

                                                                                               Ν.Μ Κυπαρισσίας - Γ.Ν Μεσσηνίας