ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑ 2 ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΩΝ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παραλαβή δωρεάς δύο πρωτοποριακών & πλήρως εξοπλισμένων ασθενοφόρων   για τη Νοσηλευτική Μονάδα Κυπαρισσίας.

 

           Την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, έγινε η επίσημη τελετή παράδοσης – παραλαβής των 20 νέων ασθενοφόρων της 6ης ΥΠΕ  στις 11 το πρωί, σε χώρο εκδηλώσεων του Παμπελοποννησιακού Σταδίου στην Πάτρα.

          Στη Νοσηλευτική Μονάδα Κυπαρισσίας παραδόθηκαν δύο υπερσύγχρονα ασθενοφόρα, πλήρως εξοπλισμένα για την ασφαλή και ταχεία διακομιδή των ασθενών, ενώ τηρούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές σε ότι αφορά και την προστασία του περιβάλλοντος. Τα ασθενοφόρα αυτά θα καλύψουν τις ανάγκες μας για την εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας.

         Όλο αυτό οφείλεται στην άριστη και διαχρονική συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και την αξιοποίηση όλων των χρηματοδοτικών εργαλείων, η προμήθεια των οποίων έγινε με πιστώσεις του ΠΕΠ Πελοποννήσου 2014 – 2020 μετά από την ένταξη σε αυτό της σχετικής πράξης, πριν 3 χρόνια, με υπογραφή του περιφερειάρχη  Παναγιώτη Νίκα.


          Η Διοίκηση της Νοσηλευτικής Μονάδας Κυπαρισσίας του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας ευχαριστεί θερμά  τον Διοικητή της 6η Υ.ΠΕ. κ. Καρβέλη Ιωάννη και τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα  για αυτή τη δωρεά, η οποία αποτελεί σημαντική αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας και της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, ειδικότερα στην ύπαιθρο.

 

 

 

                                                                                                     Δημήτριος Λαμπρόπουλος

                                                                                                           Αναπληρωτής Διοικητής

                                                                                               Ν.Μ Κυπαρισσίας - Γ.Ν Μεσσηνίας