Νέα οδοντιατρική έδρα στη Νοσηλευτική Μονάδα Κυπαρισσίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Νέα οδοντιατρική έδρα στη Νοσηλευτική Μονάδα Κυπαρισσίας

Σε συνέχεια της αναβάθμισης και προμήθειας νέου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού ολοκληρώθηκε η διαδικασία προμήθειας-τοποθέτησης νέας οδοντιατρικής έδρας στο οδοντιατρείο της Ν.Μ. Κυπαρισσίας.
 

Ένα χρόνιο αίτημα των οδοντιάτρων της Νοσηλευτικής Μονάδας Κυπαρισσίας έγινε πραγματικότητα μετά την συντονισμένη προσπάθεια των τεχνικών και διοικητικών υπηρεσιών μας.
Θα καλύψει κα ι αναβαθμίσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες οδοντιατρικής κάλυψης του εξωτερικού οδοντιατρικού ιατρείου και υλοποιείται με την διάθεση σχετικής πίστωσης από προϋπολογισμό της Νοσοκομειακής Μονάδας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η αντικατάσταση της υπάρχουσας έδρας γίνεται μετά την παρέλευση πλέον των 15 ετών λειτουργίας.
Η τοποθέτηση νέας οδοντιατρικής έδρας σε συνδυασμό με την λειτουργία του νέου κλιβάνου αποστείρωσης θα προσφέρει άριστη παροχή οδοντιατρικής περίθαλψης.
Το Οδοντιατρείο της Νοσηλευτικής Μονάδας λειτουργεί από Δευτέρα ως Παρασκευή σε ξεχωριστό χώρο από το κεντρικό κτίριο της Νοσηλευτικής Μονάδας.
Οι εργασίες που εκτελούνται είναι:
Η πρόληψη και θεραπεία σε παιδιά μέχρι 14 ετών.
Πραγματοποιείται απλός στοματικός έλεγχος, καθαρισμός και αντιμετώπιση πιθανών φθορών των δοντιών ( όπως σφραγίσματα, απομάκρυνση της τερηδόνας και της ουλίτιδας κ.α. )
Οδοντοθεραπεία σε ασθενείς των κλινικών του νοσοκομείου καθώς και σε εξωτερικούς ασθενείς.

Δημήτριος Λαμπρόπουλος
Αναπληρωτής Διοικητής
Γ.Ν. Μεσσηνίας – Ν.Μ. Κυπαρισσίας